ไปดูโรงงานประกอบแท๊บเล็ต


 

See how they are assembling the $55 (soon $49) AllWinner Boxchip A13 7″ Capacitive tablet. This Shenzhen factory assembly line cranks out about 4000 such tablets in a day’s work. If you like this video, you should also watch my Shenzhen Speakers Factory video (http://www.youtube.com/watch?v=3fcmbHMnqbo) that I posted last month. I think that they are treated better than Apple/Foxconn workers, I think they make better money, they have better working conditions (for example they may wear their own clothes), they probably have more flexibility and the work may be less monotonous. Yet, of course I think working conditions can be improved for all Chinese consumer electronics factory workers. My suggestion is that consumers must have the choice to buy “vouchers that go 100% to the workers that made the devices”, for example, decide to pay $5 extra for your tablet, and know that the $5 goes 100% to the factory workers that build it meaning you double their salary (if 50% of all consumers decide to give an average of $5 each per device).

 

แปลแบบงู ๆ ปลา ๆ  โดยใช้ google แปลภาษา และปรับแต่ง คำพูดเพื่อให้เข้าใจง่าย

 

ดูวิธีการที่พวกเขากำลังประกอบ Tablet ที่ $ 55 (เร็ว ๆ นี้ $ 49) AllWinner Boxchip A13 7 “แท็บเล็ต Capacitive. cranks นี้  โรงงาน เซินเจิ้น ประกอบได้ประมาณ  4000  เครื่อง

ผมโพสต์เมื่อเดือน. ผมคิดว่าพวกเขาจะได้รับการรักษาที่ดีกว่าคนงานแอปเปิ้ล / Foxconn ผมคิดว่าพวกเขาทำเงินได้ดีกว่าพวกเขามีสภาพการทำงานที่ดีกว่า (สำหรับ ตัวอย่างเช่นอาจจะมีการสวมใส่เสื้อผ้าของตัวเอง) น่าจะประมาณว่า ควรมีการสวมใส่ชุดที่ดีกว่านี้ เหมือนโรงงานประกอบอุปกรณ์ อิเล็กทรอนิกส์  พวกเขาอาจมีความยืดหยุ่นมากขึ้นและการทำงานอาจจะน่าเบื่อน้อยลง. แต่แน่นอนผมคิดว่าสภาพการทำงานที่สามารถปรับปรุงสำหรับอุปกรณ์อิเล็กทรอนิกส์ทุกคนงานในโรงงานจีน. ข้อเสนอแนะของฉันคือผู้บริโภคที่จะต้องมีทางเลือก ที่จะซื้อ “บัตรกำนัลที่ไป 100% กับแรงงานที่ทำให้อุปกรณ์” เช่นตัดสินใจที่จะจ่าย $ 5 พิเศษสำหรับแท็บเล็ตของคุณและรู้ว่า $ 5 ไป 100% เป็นคนงานในโรงงานที่สร้างมันหมายความว่าคุณเป็นสองเท่าเงินเดือนของพวกเขา (ถ้า 50% ของผู้บริโภคทุกคนตัดสินใจที่จะให้ค่าเฉลี่ยของ $ 5 แต่ละอุปกรณ์ต่อ)  น่าจะประมาณว่า ได้ค่าแรง 5  $ ต่อเครื่อง ประมาณนี้แหละ

Categories: Android, แท๊ปเลต | ป้ายกำกับ: , | ใส่ความเห็น

เมนูนำทาง เรื่อง

แสดงความเห็นหน่อยนะ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / เปลี่ยนแปลง )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / เปลี่ยนแปลง )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / เปลี่ยนแปลง )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / เปลี่ยนแปลง )

Connecting to %s

บลอกที่ WordPress.com .